2010.09.19. 00:23| Szerző: Levy

Fél év... telt el azóta, hogy bármit is bejegyeztem itt a blogon. Fél év alatt sokminden történik, nehéz is lenne mindent felidézni, pláne, ha elég tartalmas időszakról van szó. A DVD-lejátszón nézett filmek jutnak eszembe, amikor képpel tekerek előre és csak képkockákat látok. De ahhoz először meg kell nyomnom a REW gombot, hogy korábbról kezdhessem a tekerést előre. Hát rajta...

REW...STOP. PLAY. Március 9. Kezdjük innen. Megtudom, hogy a munkaviszonyom megszűnik. PAUSE. Nagy levegőt veszek, rövid ideig benntartom, majd kifújom. FF. Agykontroll. Facebook. CV. Facebook. E-mail. Sokáig alvás. Vásárlás. Facebook. Interjú. Telefon. CV módosítás. Facebook. Agykontroll. Főzések. Facebook. Sok alvás. Facebook. Interjú. E-mail. Facebook. Diéta vége. Mingnon. Facebook. Álláskeresés a weben. Facebook.  Érdeklődés az állásról telefonon. Nincs hír. Facebook. Mászkálás a városban. Vásárlás. Facebook. Telefon. Olvasás. Unalom. Agykontroll. Facebook. Agykontroll. Telefon. Interjú. Facebook. Olvasás. Filmnézés. Úszás. Facebook. Sorozatok. Olvasás. Főzőcskézés. Sok alvás. Úszás. Facebook. Agykontroll. Filmnézés. Agykontroll. Találkozás régi lakótársakkal. Interjú. Alvás. Interjú. Agykontroll. Telefon. Megkaptam az állást. PAUSE.

FF 4x. Kilépés a Pannontól. Alvás. Első munknap a Millward Brown-nál. Találkozás a volt kollégákkal. Betanulás. Macskák. Munka. Benkó-Harmati buli. Bringázás. Alvás. Múzeumok éjszakája. Úszás. Kondi. Allergia. Alvás. Facebook. Agykontroll. Úszás. Haza. Munka. Kondi. Sikertelen felvételi. Nyaralás. Bor. Balaton. Macskák. Bringázás. Fotózás. Munka. Diéta. Csocsó. Augusztus 20. Tűzijáték. Dunavarsány. Totti búcsúparty. Alvás. Munka. Bringázás. Olajradiátor. Munka. Úszás. Agykontroll. Facebook. Régi jó barátom apa lesz. Telenor családi nap. STOP.

Jegyzetek: van egy jó állásom egy jó munkahelyen, jó társaságban. A régitől a mai nappal sikerült elszakadnom. Mindez nagyon jó érzés. Boldog párkapcsolat, kellemes lakóhely, bolond, de aranyos háziállatok. Ez is nagyon jó érzés.

Jegyzetek a jövőre nézve: kevesebb Facebook, több Agykontroll.

REC.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://levy.blog.hu/api/trackback/id/tr342306541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása