2010.03.21. 13:33| Szerző: Levy

Zene a vízben. Egyes elektronikus eszközök bő víz hatására tönkremennek. Vagy mégsem?

Sétálni indultunk, a kellemes tavaszi időjárás is erre ösztönzött. Gondolatok sora kezdett el cikázni a fejemben, hogy milyen jó lehet sétálni, vagy akár bringázni a friss levegőn, és közben zenét hallgatni... apropó, az mp3 lejátszó a pulóverem zsebében volt. "Kivetted mielőtt a ruhákat beraktad mosni...?"

Nem. Hoppá... a kiteregetett pulcsi zipzáras zsebében ott lapult a kis zenedoboz, körbetekerve a fülhallgatóval. Ajjaj. Egy félresikrült mosoly az arcomon, majd egy bizakodó gombnyomás a készüléken. No reaction. P..ba. Volt egy mp3 lejátszóm.

Na mindegy, kiváncsiságból feltszem az USB-re tölteni egy hirtelen jött ötlet alapján. És láss csodát a töltés azonnal megkezdődött, sőt a PC is felismerte az eszközt és rajta minden fájlt. Na akkor hátha bekapcsolható.. és íme a második meglepetés. Igen! Működik!

Na és a fülhallgató? Na az tuti meghalt. És nem!! Az is túlélte. Egyszerűen hihetetlen. Sőt.

Igazából jól is jött, mert a kijelzőn már összegyűlt annyi por, hogy már erős napfényben nem láttam egyes sorokat, hogy mit is hallgatok. A fülhallgatót meg picit szétkaptam, megpucoltam egy régi fogkefével és most szinte jobb, mint új korában.

Tanulság: ha mosható mp3 lejátszót szeretnél, akkor vegyél MPIO MG200-ast, és tudd, hogy a Sony fülhallgató is remekül úszik a mosógépben. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy hetente mosd ki a telefonod, az iPod-od vagy a netbookod, de ha esetleg valami hasonló baleset történik, akkor előbb győződj meg arról, hogy működik-e ezek után is, vagy mehet a kukába.

A bejegyzés trackback címe:

https://levy.blog.hu/api/trackback/id/tr141856543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása