2009.10.31. 16:07| Szerző: Levy

Ez az. Több, mint négy hónap poszt nélkül. Úgy döntöttem, hogy a csendnek keretet szabva a Michael Jackson koncertsorozat előkészületeiről készült filmről írok pár sort. Azért csak párat, mert számos weblap megjelntetett kritikákat a dokumentumfilmről, és én sem tudnék különbet megfogalmazni. Csak a saját érzéseimet a filmmel kapcsolatban. Ami leginkább közel áll az én véleményemhez: katt ide.

Jacko sok szempontból volt egyéniség. Zenéje kevésbé, a vele kapcsolatos események, botrányok azonban annál inkább megosztották az embereket.

Amit a This is it című film számomra megmutatott, hogy Jacko szerette az embereket, a természetet, a békességet - a maga gyermeki módján, és sohasem félt érzéseit, érzelmeit egy-egy dalba, zenei számba összefoglalni, melyekből hamar sláger lett.

Már nincs köztünk, pedig a koncert előkészületiről készült képkockákat látva még volt feladata a Földön, és jó lett volna látni mindazt, amire készült a karriere végén.

A This is it című dallal tisztelgek blogomon a popkirály előtt:

 

Címkék: it is michael this jackson  |  · 1 trackback  | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://levy.blog.hu/api/trackback/id/tr391489083

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Smooth Criminal 2009.11.02. 17:24:40

Az egész világ Michael Jacksont gyászolja. Igen? Ki gyászolja? Csak egy körkérdés, hogy megszondázzam az éjjeli lepkéket, mert én nem, az kurva élet. Aki utálta, az most rotyog magában, köpködi ki a répát, hogy tessék, már éppen kezdték elfelejteni, ah...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása